Michelle Doek 22 jaar uit Heerlen wordt tweede bij de powerlifting contest in Hoofddorp.

 

Michelle is nog maar kort bezig en nu al ontzettend gegroeid. Ambitieus als dat zij is besloot zij na tien jaar Judo. Een meer competitieve sport te gaan beoefenen en vond haar passie in powerlifting.

Ik vroeg aan haar hoe zij haar derde wedstrijd heeft ervaren:  Ik vond het supervet en supertof georganiseerd. Iedereen was sportief naar elkaar en juichte. Ook was er een jungle sfeer gecreëerd. Heel gaaf en het smaakt naar veel meer.

In juni 2023 beoefend zij inmiddels een jaar haar nieuwe favo sport. Haar volgende wedstrijd worden de Nederlandse Kampioenschappen in Weert.

Michelle, wij blijven je volgen..

De Nederlandse Powerlifting bond KNFK organiseert de kwalificatie rondes voor het Nederlands Kampioenschap.

Foto’s: Manuel Apalmo