Chevremont vrouwen winnen tegen Sportclub 25/Simpelveld VR1

Op woensdagavond werd de inhaalwedstrijd tegen Sportclub’25 / Simpelveld VR1 gespeeld. De zon scheen op de Kaffeberg en de dames hadden er zin in. Die mentaliteit lieten de dames van Chevremont ook op het veld zien. Al snel viel de 1-0 door een prachtige pass van Mishana op Atlanta. De dames van Chevremont wisten de voorsprong goed vast te houden. Voor rust werd er nog eens gescoord door Atlanta door een voorzet van Paula. 2-0 de rust in. De tweede helft zakte de vrouwen van Chevremont wat in, maar desalniettemin werd er goed gevoetbald. En dat werd beloond door een mooie goal van Cynthia S. 3-0 werd de eindstand. Een leuke wedstrijd en eindelijk weer eens winst voor de dames van Chevremont! 
De laatste twee wedstrijden van het seizoen zijn in zicht. Zondag 21 mei spelen de vrouwen om 10:00 uur tegen Rood groen LVC’01.  Komen jullie de dames supporten? 
Foto: Peter Trompetter Fotografie