De laatste wedstrijd van dit miserabel seizoen werd gelukkig niet verloren maar eindigde in een gelijkspel: 2-2. Tegenstander Willem II speelde een betere wedstrijd dan Roda JC.

Topscoorder Dylan Vente bracht zijn club op voorsprong. Vlak voor de theepauze werd het 1-1 en vlak na de rust scoorde Reith het tweede doelpunt voor de thuisclub. De vreugde bij de Roda supporters was van korte duur: Bosch knalde de bal in het net van het Roda doel. Door een forse overtreding werd Joppen bestraft met een terechte rode kaart. De supporters van Willem II waren sterk vertegenwoordigd want het uitvak was afgeladen vol. Gelukkig bleef het tot opluchting voor de Kerkraadse ploeg 2-2. Roda JC eindigde op de zestiende plaats van de ranglijst. Trainer Edwin de Graaf nam met gemengde gevoelens afscheid van zijn kortstondig Kerkraads avontuur. Willem II speelt in de play-offs tegen VVV. Roda JC heeft nu alle tijd om goed nadenken over de toekomst! Voor de wedstrijd werd afscheid genomen van de voormalige voetbalhelden René Trost en Roel Brouwers.

Foto: Peter Trompetter Fotografie