Rob Pierik: “De wedstrijd tegen Minor werd in eens een finale, daar Chevremont afgelopen woensdag het bericht kreeg van de knvb dat het maarliefst 4 punten in mindering krijgt. Dit bovenop de eerder verkregen 2 minpunten, betekent dit 6 punten minder en moest er vandaag gewonnen worden van Minor om de nacompetitie te ontlopen.
Je verwacht dan een getergd Chevremont,  maar in de eerste helft leken onze mannen wat vermoeid. Zou het komen doordat het afgelopen donderdag nog de bekerfinale speelde of was het de warmte op het kunstgras?
Chevremont komt overigens halverwege in een gelijkopgaande 1e helft op voorsprong. Een goede combinatie tussen Calvin Römer en Tim Blättler, werd door laatst genoemde promoveert tot een doelpunt, 0-1. Uit een hoekschop scoort Minor echter vrij snel de gelijkmaker, 1-1. Hierna volgt ook heel snel de 2-1 voor Minor, een afstandschot valt via de binnenkant paal binnen.
In de tweede helft gooide Chevremont meer energie in de wedstrijd, Minor had nu veel meer moeite om er echt uit te komen. Tim Blättler leek de gelijkmaker te scoren, echter werd hij afgevlagd door de grensrechter van Minor. Niet veel later lijkt hij weer te scoren, echter nu was het de doelman van Minor die een sublieme redding in huis had.
Chevremont bleef het proberen, kreeg nog wat kansen, echter gescoord werd er niet meer. Chevremont moet volgende week winnen van Venlosche Boys thuis en is dan afhankelijk van het resultaat tussen Someren en Schaesberg, om de nacompetitie nog te kunnen ontlopen”.