Sporting HAC (Haanrade Ackens Combinatie) promoveert naar de vierde klasse. Gefeliciteerd!

Voorzitter Mark Nellessen en vice voorzitter Leon Mesters waren na afloop van de gewonnen en topwedstrijd met 2-5 van de Geulsche Boys door het dolle heen.

Ook de Spelers, de staf en de met drie bussen meegereisde supporters voorzagen elkaar van een knuffel of schouderklop. Een aantal spelers lieten zich uit vreugde en gekkigheid het hoofd kaal scheren. Wiel Ackens, de café uitbater van het niet meer weg te denken verenigingslokaal aan het Dr. Ackensplein hield zijn ogen niet droog. “Geweldig en bijna niet te geloven, dat spelers van mijn oude clubje SVA er een bijdrage aan heeft geleverd. Red. Haanrade is gefuseerd met SVA tot HAC. Haanrade heeft bijna 30 jaar geen kampioensfeest gevierd. De fusie is een gouden zet geweest. Aanvoerder en verdediger Tim Jansen wilde eerder stoppen, omdat het met 35 jaar als een veteraan aanvoelt. Op aandringen van trainer Jorn Bontan heeft Tim besloten om nog een jaartje bij zijn club te blijven. Van de selectie vertrekt niemand. Er komen binnenkort vier spelers van elders om de spelersgroep te versterken. Het kampioenschap smaakt naar meer.

Voorzitter Nellessen: Wij zijn nu al gemotiveerd en met deze selectie van ambitieuze spelers weet ik dat we in het volgend seizoen er met volle kracht tegen aan gaan.  Foto’s: Peter Trompetter Fotografie