Verdediger Caspar Robijns scoorde maar liefst 3 keer, Calvin Römer maakte een doelpunt door een grote blunder van de keeper en Tim Blattler maakte de vijfde goal. Dat Venlosche Bosch slecht heeft gespeeld is niet aan de orde. In het begin waren de Venlonaren zelfs goed en hadden een paar goede kansen. De Venlose Boys kregen tot verbasing een penalty van de scheidsrechter. Peulen was trefzeker en scoorde 1-1. Maar V.V Chevremont was na vele tegenslagen de grote winnaar en was reeds gezakt naar een voorlaatste plek waar nacompetitie voor behoud van de eerste klasse C . Gelukkig is V.V. Chevremont veilig en hoeft geen nacompetitie te spelen. Na de wedstrijd werd afscheid genomen van een aantal sterspelers.

Foto header: aanvoerder Daniel Meijer

Foto 2 is Tim Blattner

Fotograaf: Peter Trompetter Fotografie