Inspirerende tweede editie mini Gezondheidsbeurs in Cultureel Centrum Corneliushuis Heerlerheide

De zomer staat er aan te komen. Dus een mooie gelegenheid om dit te gaan vieren met een inspirerende mini gezondheidsbeurs in de grote zaal van het Corneliushuis Heerlerheide laat Nathalie Kosters van MGZL ons weten.. Bovendien is de deelname gratis en….dan is het natuurlijk vanzelfsprekend dat iedereen van harte welkom is op maandag 5 juni a.s. in Cultureel Centrum Corneliushuis (lift is aanwezig). Van 13.30 tot 15.00 uur zullen er in deze locatie inspirerende activiteiten gehouden worden onder het toepasselijke thema: “gezond de zomer in”.                                                                             

Waren er verleden jaar tijdens de eerste gehouden mini Gezondheidsbeurs al 15 informatiestanden aanwezig, voor deze 2e uitvoering zijn er meer dan 25 informatiestanden te bezoeken. Overduidelijk een behoorlijke groei ten overstaan van de beurs in 2022. Het betreft dan de volgende stands: Podoloog | Fysiotherapeut | Burgerkracht | Zonnebloem | Zondagsvlees Mok uitvaartonderneming | Benu apotheek | Wmo | Medipoint | LogopedistMantelzorgondersteuning | Accupunctuur | Boa | Wijkagent | Yoga | Kous en Ko Hulp bij het Huishouden | Heel Heerlen beweegt | Zonnebloem | Alcander.

Nathalie Kosters geeft verder aan dat, ter bevordering van deze gezellige middag, er gratis koffie en thee met iets lekkers voor de bewoners van de diverse buurten die willen komen niet zal ontbreken. Het actieve gedeelte zal uit een oefenparcours valpreventie bestaan onder leiding van ergotherapie Bram Coenen en fysiotherapie Heerlen-Noord. Zij staan klaar om met deelnemers te oefenen, terwijl ook deelgenomen kan worden aan een quiz met mooie prijzen. 

Tot slot laat Nathalie Kosters weten dat belangstellende zo mogen binnenlopen, maar aanmelden is nog fijner. Opgave kan nog bij contact persoon Nathalie Kosters via e-mail: nathaliekosters@mgzl.nl of telefonisch op nummer 06 812 895 84. Doen dus.   

Archief foto: Callie Steijaert