VV Vaesrade Janssen Kerres Jeugdtoernooien een groot succes!

Afgelopen weekend waren de velden van voetbalvereniging VV Vaesrade het toneel van een heleboel jeugdtalenten uit de regio. De JO12, JO8 en JO9 toernooien waren een groot succes. Maar liefst meer dan 400 voetballers uit Beekdaelen, Parkstad en ver erbuiten gingen met elkaar de strijd aan om die felbegeerde beker! Voor iedere deelnemer was er een mooie medaille en het toernooi mocht vele complimenten ontvangen van leiders en begeleiders en ouders, weinig wachttijden, goede scheidsrechters en natuurlijk had de organisatie het zonnetje mee.

Op vrijdagavond ging de 1e plaats bij het JO12 toernooi naar FC Geleen Zuid. VV Amstenrade eindigde als 2e en op de 3e plek eindigde EHC Heuts. Op zaterdagmorgen werd het nog drukker en ging de titel bij het JO8 toernooi naar FC Hoensbroek. Zij wonnen in de finale van SJO ESB JO8. Bij de JO9 ging de 1e plek naar Alfa Sport en Woander Forest werd 2e. De organisatie is alle vrijwilligers en sponsoren dankbaar voor een geweldig toernooi en volgend jaar zal het toernooi worden uitgebreid met nog meer teams en deelnemers. Voor nu is het genieten na een prachtig weekend op de velden van VV Vaesrade.

Foto en Tekst : PNOFLEX