De geheime school voor jongeren met superpowers

Eindpresentaties Theaterschool Landgraaf
Musicalproductiegroep A

zaterdag 24 juni
aanvang 19.00 uur (zaal open 18.30 uur)

zondag 25 juni
aanvang 14.30 u.  (zaal open: 14.00 uur)
entree: € 3,50
adviesleeftijd 10 jaar en ouder

bestellen: reserveren@theaterlandgraaf.nl

Musicalproductiegroep A bestaat uit 8 jongeren in de leeftijd van 13 t/m 17 jaar. Hun eindvoorstelling is zeer losjes gebaseerd op de musical ‘Encanto’. De cursisten hebben een geheel eigen draai gegeven aan het volgende verhaal:
In het geheim worden op deze school jongeren met speciale krachten opgeleid.
Speciale krachten, zoals tele-kinese, gedaanteverwisseling, het ‘bevriezen’ van mensen, uitzonderlijke spierkracht en het naar wens laten groeien van planten. De jongeren leren hoe ze hun krachten moeten beheersen en op een positieve manier kunnen inzetten voor een betere wereld. Dan bereikt de school schokkend nieuws: Bruno, een criminele ex-scholier, is ontsnapt uit de gevangenis en wil zich wreken op de school.

Meer info