Hertz Benelux voert strategische wijzigingen door in het managementteam

• Hertz Europa benoemt Glenn Jacobs per direct tot Senior Director Fleet Benelux & Germany
• Hertz Europa benoemt Eric Siewers per direct tot General Manager Benelux

Hertz Benelux heeft per direct Pieter Verhaegen, Johan Lisabeth en Martijn Spits toegevoegd aan het managementteam. Deze wijziging is geïnitieerd wegens de benoeming van Glenn Jacobs tot Senior Director Fleet Benelux & Germany. Hiermee worden zijn taken als Country Manager Belgium & Luxembourg met onmiddellijke ingang overgenomen door Eric Siewers die door Hertz Europe benoemd is als General Manager Benelux.

Glenn Jacobs is sinds 2019 werkzaam bij Hertz als Director Fleet in de Benelux. Per direct wordt Duitsland toegevoegd aan zijn verantwoordelijkheden. Hiermee volgt hij Peter Kortmann op. In de nieuwe functie is Jacobs verantwoordelijk voor de in- en verkoop, leasing, maintenance, logistiek van vloot en het uitbouwen van Hertz Car Sales in beide markten.
Naast Director Fleet was Glenn Jacobs sinds 1 januari 2021 verantwoordelijk als Country Manager Belgium & Luxembourg. Om zich te focussen op zijn nieuwe verantwoordelijkheden legt hij deze taak neer. Eric Siewers, sinds 1 januari 2021 verantwoordelijk als Country Manager Netherlands, neemt deze taak over en is per direct benoemd als General Manager Benelux, in combinatie van zijn taken als Commercieel Directeur. Later dit jaar zal er een opvolger gezocht worden voor de commerciële taken.
Eric Siewers, General Manager Benelux, zegt: “Glenn heeft een geweldige prestatie geleverd met het creëren van een nieuwe energie in het BeLux team. Ik ben verheugd dat Glenn zijn passie voor vloot kan blijven ontwikkelen met de toevoeging van Duitsland aan zijn verantwoordelijkheden. Ik wil Glenn bedanken voor de koers die hij heeft ingezet als Country Manager in Belgium en Luxembourg en wij blijven deze koers voortzetten met zijn support vanuit het managementteam.”
Over Hertz
The Hertz Corporation, een dochteronderneming van Hertz Global Holdings, Inc., exploiteert de autoverhuurmerken Hertz, Dollar en Thrifty in Noord-Amerika, Europa, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. The Hertz Corporation is één van de grootste autoverhuurbedrijven ter wereld en het merk Hertz is één van de meest erkende merken ter wereld. Daarnaast exploiteert The Hertz Corporation het autoverhuurbedrijf Firefly en Hertz 24/7 car sharing op internationale markten en verkoopt het voertuigen via Hertz Car Sales. Ga voor meer informatie over The Hertz Corporation.

Foto en Tekst: Hertz Benelux