Voorverkoop “Night of the Bands” gaat van start op 14 juni

De “Night of the Bands” wordt georganiseerd door Musica Limburg.

Deze fusievereniging tussen de Kerkraadse fluit- en tamboerkorpsen St. Hubertus Haanrade en Wilhelmina Kerkrade bestond in 2021 statutair 100 jaar. Door corona kon dit jubileum helaas niet gevierd worden. In 2018 werd de fusieakte getekend en zodoende bestaat de vereniging in 2023 vijf jaar onder de naam Musica Limburg.

In het kader van deze jubilea zullen zij op zaterdag 16 december de “Night of the Bands” organiseren in het walhalla van de blaasmuziek: de Rodahal in Kerkrade.

Tijdens deze avond zullen zowel concert- als showoptredens ten uitvoer worden gebracht.

Op de eerste plaats zal Musica Limburg als jubilerende vereniging haar muzikale kwaliteiten ten uitvoer brengen.

Tevens is het ons geluk om diverse gerenommeerde verenigingen te contracteren en naar Kerkrade te halen. Stuk voor stuk verenigingen die hun muzikale sporen ruimschoots verdiend hebben in de internationale muziekwereld en tijdens diverse Wereld Muziek Concoursen.

aan deze avond zal medewerking worden verleend door:

  • Musica Limburg;
  • Show- and Marchingband K&G Leiden;
  • Show- and Marchingband Maastrichtse Verkennersband;
  • Jachthoorn en Trompetterkorps Edelweiss Heerlen;
  • Fanfaren- und Spielmannszug Altenstadt.

Het is voor de eerste keer dat in de Euregio een evenement van deze opzet wordt georganiseerd, waardoor we van een uniek evenement mogen spreken.

Musica Limburg is van mening dat ze met de organisatie van dit evenement de naam van Klankstad Kerkrade en Musica Limburg op een waardige wijze op de kaart zullen zetten.

Omdat voor de showoptredens de hele vloeroppervlakte van de Rodahal in gebruik wordt genomen, kan  hiervan geen gebruik worden gemaakt voor het plaatsen van bezoekers. Door de bouw van een extra zittribune kunnen uiteindelijk 500 betalende bezoekers toegelaten worden tot dit evenement.

Ondanks de financiële gevolgen van o.a. corona en de huidige crisis op de gas- en energiemarkt, heeft de organisatie de toegangsprijs zeer laag gehouden om de toegankelijkheid voor een ieder laagdrempelig te houden.

De toegang tot de Rodahal waarbij iedereen over een goede zitplaats kan beschikken bedraagt slechts           € 20,00 per persoon (exclusief servicekosten).

De voorverkoop start op woensdag 14 juni en kaarten zijn alleen online te bestellen via de website www.nightofthebands.nl

Doordat er maar slechts 500 kaarten beschikbaar zijn, adviseren wij om niet te lang te wachten met het bestellen van kaarten, want Op=OP

Tekst en fotobron

Meer informatie