800 luxueuze slaapplaatsen op het terrein bij de Kaldeborn in Heerlen. Sinds twee jaar heeft Pinkpop een Glampcamp.

 

Uitgerust wakker worden in een rustige omgeving. Heerlijk slapen op echte matrassen. Ideaal als je wat meer luxe wilt maar toch die festival-vibe wilt ervaren.  De prijzen variëren van 150 tot 439.50 per persoon.

De camping was nog niet geheel gevuld. Deze overige gasten worden morgenvroeg verwacht. Wisten jullie dat Glampcamp Kaldenborn een burgemeester heeft? Hij staat bij de ingang en heet alle campinggastenvan hartelijk welkom. Jan van Berkel verteld dat hij in samenwerking met MOJO, sinds 2015 werkzaam is op diverse festivals zoals Down the Rabbit Hole en Lowlands Paradise, waar Glampcamp wel 5 keer zo groot zijn als hier. Jan van Berkel: ” Ik ben hier een soort regisseur en help de kampeergasten daar waar ze hulp bij nodig hebben”.

Foto’s Header & 6.7.8 Peter Trompetter fotografie. Foto’s: 1.2.3.4.5 Lidia Carreno Photography