Nederlandse kleinkunstenaars zoals Paul van Vliet, Toon Hermans, Herman Finkers, Claudia de Brey, Acda & de Munnick schreven talloze klassiekers. Leuke liedjes, zo op het eerste gehoor. Maar onder veel van de liedteksten ligt een diepe betekenis die niet altijd wordt opgemerkt.

Net zoals kerkliederen – in feite vaak gebeden die op muziek gezet zijn – kunnen ook kleinkunstliederen ons helpen en begeleiden op onze weg door het leven.

In een ‘luisterlezing’ luisteren we naar kleinkunstliederen. Meezingen wordt ten zeerste aanbevolen! René Haustermans, pastoraal medewerker in Klooster Wittem en zelf kleinkunstenaar, vertelt vervolgens iets over de achtergronden en de diepere betekenis van de liederen.

Plaats: Klooster Wittem – ontmoetingsruimte Scala

Datum en tijd: donderdag 6 juli, 19:30 – 21:00 uur

Kosten: Vrije gave

Aanmelden is gewenst: 043 4501741 of www.kloosterwittem.nl/Agenda