Plenaire opening in Theater Kerkrade. V.l.n.r.: Cor Snoeijs (voorzitter bestuur Buro Spil in de Wijk), Roeland Cleuren (kernteam Spil in de Wijk/Wonen Limburg), Petra Dassen-Housen (burgemeester gemeente Kerkrade) en dagvoorzitter Job Zomerplaag. Foto: Jordy Pöttgens.

VIJFDE NETWERKCONFERENTIE SPIL IN DE WIJK GROOT SUCCES

De jaarlijkse bijeenkomst voor professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn bij de overheid, woningcorporaties, zorg- en welzijnsinstellingen, onderwijs en politie vond gisteren plaats in Kerkrade. Onder de 450 deelnemers bevonden zich medewerkers van meer dan 115 verschillende organisaties binnen het sociaal domein. De 36 inspiratiesessies en 12 Spil-X-Talks, verzorgd op 8 verschillende locaties in de binnenstad, werden druk bezocht. Tevens werd er voor het eerst een bestuurstafel georganiseerd, waarbij burgemeesters, wethouders en bestuurders in gesprek gingen over het thema domeinoverstijgend samenwerken.

Groepsfoto na afloop van de bestuurstafel. V.l.n.r. René Fontijn (LEVANTOgroep), Raymond Clement (MIK & PIW Groep), Han von den Hoff (Burgerkracht Limburg), Monique Heffels (Radar), Wim Hazeu (Woonpunt), Nathalie Dehing (Trajekt), Joop van Duren (Zuyd Hogeschool), Lizbeth Steinbach (Gemeente Weert), Loes Vestjens (Gemeente Roerdalen), Anouk Huijs (Gemeente Beesel), Carla Dieteren (Gemeente Nederweert), Harrie Oosterlee (Nester), Anja Pijls (METggz), Roel Wever (Gemeente Heerlen), Frank van Engelen (Woonwenz), Petra Dassen-Housen (Gemeente Kerkrade), Cor Snoeijs (Spil in de Wijk).
Foto: Kasper Treffers

Bijschrift Headerfoto:

Plenaire opening in Theater Kerkrade. V.l.n.r.: Cor Snoeijs (voorzitter bestuur Buro Spil in de Wijk), Roeland Cleuren (kernteam Spil in de Wijk/Wonen Limburg), Petra Dassen-Housen (burgemeester gemeente Kerkrade) en dagvoorzitter Job Zomerplaag. Foto: Jordy Pöttgens.