BRYAN LIMBOMBE MAAKT TRANSFER NAAR HERACLES ALMELO

Roda JC Kerkrade heeft met Heracles Almelo overeenstemming bereikt over de transfer van Bryan Limbombe. De vleugelaanvaller vertrekt na twee seizoenen bij Roda JC.

Limbombe kwam in de zomer van 2021 transfervrij over van KRC Genk. Op 10 september 2021 maakte de Belg in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda zijn debuut. In de wedstrijd tegen TOP Oss, een week later, scoorde hij zijn eerste doelpunt voor Roda JC. In totaal speelde hij 72 wedstrijden voor de club. Hierin kwam hij veertien keer tot scoren en was hij tien keer de aangever met een assist.

Rob Servais: “Bryan is een speler die zelf graag een stapje omhoog wilde maken. Aangezien zijn contract nog maar één seizoen liep, zijn we blij dat we een kopende partij hebben gevonden. De weg die Bryan heeft afgelegd past ook bij Roda JC. Een speler transfervrij binnenhalen, door ontwikkelen en uiteindelijk verkopen. We hopen dit natuurlijk in de toekomst vaker te kunnen realiseren met andere spelers.”

We bedanken Bryan voor zijn inzet en wensen hem heel veel succes in Almelo!

Foto en Tekst: Roda JC