Aanbieder van Orthopedische Schoenen, OIM Voetzorg heeft onlangs een naamsverandering doorgevoerd. De nieuwe naam is Kievit Orthopedie. Het bedrijf is onder andere te vinden in Geleen, Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Simpelveld.

“Duidelijkheid voor patiënten en relaties”

Pascal van der Burgt, operationeel directeur: “In 2022 zijn OIM Voetzorg en OIM Orthopedie twee aparte, zelfstandige bedrijven geworden. Het werd toen snel duidelijk dat er een situatie zou ontstaan die niet werkbaar is als beide namen, OIM Voetzorg en OIM Orthopedie, gehanteerd zouden blijven.

Door de gelijkende namen ontstond verwarring bij zowel onze patiënten als de patiënten van OIM Orthopedie. Om duidelijkheid te creëren hebben we, ook in samenspraak met OIM Orthopedie, besloten om de naam OIM Voetzorg niet langer te hanteren.”

Er is nu een duidelijk verschil tussen Kievit Orthopedie (orthopedische schoenen) en OIM Orthopedie (orthesen, prothesen en compressiezorg). “Met deze nieuwe naam hebben we een frisse start gemaakt en bouwen we aan iets moois. We vertrouwen erop dat deze keuze bijdraagt aan een gezonde toekomst voor ons bedrijf”, aldus Van der Burgt.

Het gaat alleen om een nieuwe handelsnaam en een nieuwe uitstraling. In de organisatie verandert niets, de spreekuren worden voortgezet door dezelfde gezichten op dezelfde locaties.

Foto En Tekst: Kievit Orthopedie