IMPUL­SE D&B Zomers Drum&Bass’en! Vrijdag 14 Juli in Poppodium Nieuwe Nor

Bereid je voor op een avond vol heerlijke drum & bass, want Impulse D&B is terug in de Nieuwe Nor. Na een korte pauze en een onvergetelijke editie met Friction, kunnen we eindelijk weer uit ons dak gaan op een verse lading drum ’n bass die voor ons klaarligt.

Maar deze keer hebben we iets speciaals voor jullie in petto. We brengen de lokale helden terug naar de kleine zaal, waar het allemaal begon voor Impulse. Verwacht intieme vibes en een oldschool setting die je terugbrengen naar de oorsprong van het genre. En het beste van alles? Dit alles voor een klein prijsje!

De line-up wordt in de loop der weken bekendgemaakt, maar we kunnen je beloven dat we alleen de beste en meest opwindende D&B artiesten hebben uitgekozen om je te laten dansen tot in de vroege uurtjes. Dus zorg ervoor dat je je tickets nu koopt en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol dikke D&B beats en lokale vibes.

Deze dance-avond vindt plaats in poppodium Nieuwe Nor en wordt georganiseerd door Nieuwe Nor Nacht i.s.m. Impulse D&B. Minimumleeftijd: 18 jaar

Meer informatie

Fotobron