zomer maan fest parkstad actueel
Supertrots! 
Genomineerd voor de állereerste
Ondernemersfonds Award
 
 
Veel trotser krijg je ons niet. Deze week maakte Ondernemersfonds Heerlen bekend dat ons zomer maan fest is genomineerd voor de állereerste Ondernemersfonds Award.  
 
In 2021 dienden we onze eerste projectaanvraag voor zomer maan fest in bij Ondernemersfonds 
Heerlen. Met succes. Ook voor de aankomende derde editie krijgen we steun van het Heerlsense fonds. Tijdens zomer maan fest verbinden we ondernmemers uit onze stad met elkaar. Dit jaar hebben we zelfs 4 nieuwe foodondernemers op ons terrein; Natuurlijk Charlotte uit Hoensbroek en Toko Patja, Romeo’s schaafijs en Het Parapluiehuis uit Heerlen.
 
Onlangs kregen we het mooie nieuws dat ons initiatief is genomineerd voor de allereerste Ondernemersfonds Award. Een award die een innovatieve samenwerking tussen ondernemers beloont. We werken als zomer maan fest superfijn samen met ondernemers uit onze stad om het vegan food-festival tot een groot succes te maken. Daar zijn we bijzonder trots op.
 
Komende donderdag 31 augustus toveren wij, José, Aline en alle andere vrijwilligers, het Maanplein in Heerlen weer om tot een gezellig festivalterrein voor de derde editie van zomer maan fest. Op 1, 2 en 3 september kunnen mensen weer op een laagdrempelige manier kennis kennismaken met plantaardig eten. En genieten van de leuke muziek van De Hoos, Damiën van Elburg en band, Company4U, Somethin’ Fresh, Violet’s Tale en The Rolling Beatles, afgewisseld door de vinylplaatjes van Vinyl Only. Daarnaast treden een aantal ‘Stralende Sterren’ van het gala voor mensen met een beperking, dat we eerder dit jaar organiseerden, op. Ons kleinschalige (gratis toegankelijke) festival is nog steeds het enige vegan foodfestival in Limburg!
 
zomer maan fest vindt plaats op vrijdag 1 september van 16.00 – 23.00 uur, zaterdag 2 september van 14.00 tot 23.00 uur en zondag 3 september van 14.00 – 21.00 uur op het Maanplein in Maankwartier Heerlen.
 

Kom je even met ons kletsen? Dát zou leuk zijn!

Foto en Tekst: Zomer maan fest