In de Rodahal in Kerkrade kwamen 1000 fans van het Cats genre.

Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘Let’s dance ‘ One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’ en ‘Why’. Met een totaal van 22 noteringen in de top 10 en vele gouden en platina platen werden The Cats met hun ‘palingsound’ een begrip.Sinds 2003 ontfermt de Tribute to The Cats Band zich over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. Met de meerstemmige samenzang is de Tribute to the Catsband in staat om de karakteristieke Catssound ten gehore te brengen.Niet alleen de generatie die in de jaren 60 en 70 de Cats hebben meegemaakt gaat een avondje uit z’n dak maar ook steeds meer de jongeren. Dit bewijst dat The Cats repertoire van aller tijden zijn.Foto en Tekst: Peter Trompetter Fotografie