Aod op Nuj

Carnavalsevent Aod òp Nuj in Heerlen werkt aan vernieuwing. Met medewerking van meer dan
30 bekende Limburgse carnavalsartiesten wordt dinsdagavond 5 september een speciaal voor
Aod òp Nuj gecomponeerd lied opgenomen. Dat lied is bedoeld om op 10 november knallend en roetsjend het 00:00 uur moment van Aod òp Nuj te markeren. Op dat tijdstip staat namelijk de overgang van het “oude” naar het “nieuwe” carnavalsseizoen centraal en is daarmee een belangrijk onderdeel van het evenement.
Het lied is geschreven door niemand minder dan Bart Storcken en vertaald, in het Heerlens dialect, door Paul Münstermann. Bart is een multitalent en van begin af aan was hij super gemotiveerd om hieraan zijn medewerking te verlenen.
Het lied is een eerste stap van een aantal vernieuwingen die komende jaren zal worden ingezet.

Aod op Nuj

Unieke samenwerking tussen Aod òp Nuj, Limburgse artiesten en Marlstone Music
Diezelfde motivatie was er ook bij veel Limburgse artiesten en Marlstone Music. Een keur aan bekende namen en groepen uit Parkstad en omstreken onder andere Paul & Leo, Danny Pauwels, Miserabel en Ummer d’r Neaver, leveren van harte hun bijdrage door het lied met z’n allen mee in te zingen.
Deze unieke samenwerking tussen Aod òp Nuj, zal plaatsvinden op dinsdagavond 5 september aanstaande in de opnamestudio van Marlstone Music.
In de nacht van vrijdag 10 op zaterdag 11 november wordt het lied voor de eerste keer live op de bühne van Aod òp Nuj uitgevoerd door Bart Storcken en alle artiesten en groepen die hebben bijgedragen. Dat wordt absoluut een knalmoment waar je bij moet zijn!

Welkom op de 16e editie van Aod òp Nuj
Heel carnavalsgek Parkstad en iedereen daarbuiten is van harte welkom om de 16e editie van Aod òp Nuj in Heerlen-centrum bij te wonen. Aod òp Nuj is een groot carnavalsfeest waarin we met een vol Burgemeester van Grunsvenplein het nieuwe carnavalsjaar inluiden. Net als eerdere edities hebben we ook dit jaar weer een afwisselend programma met meer dan zes uur live-artiesten en natuurlijk is de entree weer gratis.

Aod op Nuj

Meer info
In de komende periode maken wij het programma en veel andere informatie over Aod òp Nuj verder bekend. Volg onze facebookpagina, Instagram of de website

Foto en Tekst: Aod òp Nuj