foto: Adobe Stock

Het nieuwe boek van Francine Oomen  is afgelopen week uitgekomen, als je in de leeftijd 20-33 zit heb je deze boeken vast gelezen vroeger. (Zo niet, haast je dan).
In deze boeken worden vooral veel survivaltips gedeeld en hoe je het beste met situaties kan omgaan, vroeger voor pubers maar nu voor ons volwassene! 😊
Omdat we in deze tijd veel thuiswerken  en dit soms ook een negatieve kant heeft heb ik besloten om hier wat survivaltips over te maken !

 

 1.       Maak een kantoorhoekje waar je al je werkbenodigheden kwijt kan, zo loopt werk en prive niet door elkaar heen en kun je na het werk weer rustig ontspannen in je woning. Een goed bureau  komt hierbij van pas.

 

2.       Zorg voor een goede zithouding, probeer stoel – en tafelhoogte zo op elkaar af te stemmen dat je armen en schouders een ontspanning houding aannemen. (Ontspannen schouders is ontzettend belangrijk) een ergonomische muis neemt de spanning in de handen weg.
3.       Beweeg voldoende, sta iets vaker om op een rondje te lopen of doe een andere activiteit. Je kunt online genoeg apps vinden voor ontspanningsoefeningen of bekijk dit boek over adem en ontspanningsoefeningen.

 

4.       Werk je met kinderen thuis? Spreek dan een vaste speel-werkplek in huis af en schrijf ook speel en werkregels op een groot vel papier.
Geef ze een luisterboek of leuke knutselwerkjes  waarmee ze zich kunnen vermaken.
Ik hoop dat jullie iets hebben aan deze tips, heb jij nog tips en tricks dan lees ik deze graag terug op onze facebookpagina!

 

Tot de volgende keer!
Liefs,
Dhalia ( pseudoniem)

ComputerComputer