Avon Heerlen

De vakantie is voorbij en misschien is er wel de wens om weer meer in beweging te komen. Hardlopen is dan een makkelijke, leuke en laagdrempelige manier!  Lijkt rennen je leuk, maar heb je geen idee waar te beginnen of hou je het niet vol omdat je alleen moet gaan, denk dan eens na om te starten met Start to Run.

Samen met een leuke groep beginnende hardlopers in diverse leeftijdscategorieën, onder begeleiding van professionele trainers ga je in zeven weken trainen, met als doel om aan het eind 3 km aan een stuk te kunnen rennen.

In parkstad start atletiekvereniging AVON Heerlen vanaf 8 oktober weer met een nieuwe Start to run. In deze 7 weken, train je begeleid en in een groep twee keer per week op de baan in het Emma-Stadion aan de Passartweg. Naast training, krijg je loopscholing en advies over loopkleding, voeding en andere weetjes. 

De training start op zondag 8 oktober om 9.30. Het tweede trainingsmoment is op woensdagavond om 19.30. Op zondag 26 november is de eindrun.

Voor info kijk op Avon of op hardlopen.nl
Meteen aanmelden kan ook via: Hardlopen.nl

Foto en Tekst: Daniel Frissen