SDG-markt ‘Samen in actie voor een betere toekomst’

Van 21 tot 27 september wordt in Nederland de ‘SDG Action Week’ georganiseerd met dit jaar als thema: ‘Act Together Now’. Verandering begint met actie. Daarom komen wij in actie om de wereld te veranderen. Iedereen van klein tot groot is daarbij nodig. Begin klein en maak het groot. Of begin meteen groot. Hoe dan ook: blijf in actie komen en verander de wereld!

Tijdens deze actieweek organiseert HeerlenMondiaal in samenwerking met het SDG House Maastricht, Mondiaal Maastricht en de Gemeente Heerlen, op zaterdag 23 september van 11.00 -16.00 uur op de Promenade nabij de kruising met de Honigmannstraat een SDG-markt.

In totaal 12 organisaties die actief zijn met een of meerdere van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen, zullen zich presenteren. Op de locatie is ook de Stadstuin al aanwezig. Voor de bezoekers zal er Fairtrade koffie en thee geschonken worden.

Duurzame ontwikkelingsdoelstellingen SDG-markt
Zaterdag 23 september, 11.00 – 16.00 uur.
Heerlen winkelcentrum (Promenade 1)

Foto en Tekst: Heerlen Mondiaal