vereniging cafe HKL

Bezoek in oktober en november één van de Verenigingscafés die het Huis voor de Kunsten Limburg en Stichting Klankkleur Limburg organiseren voor amateurkunst- en erfgoedorganisaties. Hoe verrijk je jouw leden- en vrijwilligersbestand? Hoe kun je andere doelgroepen aan je binden? Welke laagdrempelige voorbeelden en tips zijn er om jouw vereniging of organisatie en jouw aanbod financieel, fysiek en sociaal toegankelijk te maken? 

Verenigingscafés – Verrijk je vereniging

Tijdens de Verenigingscafés gaan we met elkaar in gesprek over bovenstaande vragen en de kansen en uitdagingen die er zijn als het gaat om het diverser, toegankelijker en inclusiever maken van jouw vereniging. We begeleiden je bij het stellen van doelen en de stappen om die doelen te bereiken. Ook nodigen we amateurkunstgroepen en erfgoedorganisaties uit die ervaring hebben met het fysiek, sociaal en financieel toegankelijk(er) maken van hun aanbod en het bereiken van andere doelgroepen.

De Verenigingscafés vinden plaats op:


Deelnemen

Deelname is gratis en aanmelden voor de eerste bijeenkomst kan tot en met woensdag 25 oktober 2023 via het online aanmeldformulier: https://forms.office.com/e/rs8aiGBWAL. Meld je gerust aan voor het Verenigingscafé dat jou het beste uitkomt! De thematiek van ieder Verenigingscafé is hetzelfde, maar we lichten wel telkens andere inspirerende voorbeelden uit. Alle informatie is terug te vinden op: www.hklimburg.nl/verenigingscafe.

Foto en Tekst: Huis voor de Kunsten Limburg