Chevremont is de nieuwe competitie uitstekend begonnen. Nadat vorige week overtuigend werd gewonnen bij Minor stond de ploeg van trainer René Trost met vertrouwen aan de aftrap. Op Sportpark de Kaffeberg was Valkenswaard de Tegenstander en Chevremont begon uiterst effectief aan de wedstrijd. Binnen 8 minuten stond er al een 2-0 Voorsprong op het scorebord. Tim Blättler en Calvin Römer scoorden beide koppend voor blauw-wit. Chevremont liet Valkenswaard aan de bal maar wist met een uitstekend spelende Scott Vienerius steeds beste oplossing te vinden.

Halverwege de eerste helft kwam middenvelder Scott Vienerius Hard in botsing met een teamgenoot en moest noodgedwongen met een hoofd blessure het veld verlaten. Zijn vervanger, Ashwin Thiyegesu had niet lang nodig om de score te verhogen naar 3-0.  Vlak voor de rust kreeg Valkenswaard een strafschop nadat de bal ongelukkig tegen de hand van Bastin Spel werd geschoten. 3-1 was ook tevens de ruststand.

In de tweede helft een sterker Valkenswaard. Chevremont probeerde in de omschakeling snel gevaarlijk te worden en dat lukte uiteindelijk via de ingevallen Randy Eberhard die de diepte in werd gestuurd en de bal perfect klaarlegde voor Tim Blättler: 4-1.
Valkenswaard bleef knokken en werd bijna beloond voor het harde werken. Echter Chevremont bleef overeind en trok uiteindelijk de 4-3 overwinning over de streep.
Door: Peter Trompetter Fotografie