Pure Minds Online marketing breidt uit met nieuwe mede-eigenaar

Pure Minds

V.l.n.r: Sonny Sieben en Wouter Mans

Om te kunnen groeien en sterker te worden als onderneming, is Wouter Mans sinds kort 2023 mede-eigenaar van online marketingbureau Pure Minds.

De toetreding van een nieuwe mede-eigenaar is een mijlpaal voor Pure Minds.

Alleen ga je snel, maar samen kom je verder. Samen kunnen we nog meer verschil maken en onze kwaliteit naar een nog hoger niveau tillen.” – Sonny Sieben, oprichter & eigenaar

Als voormalig commercieel directeur van Decathlon Nederland heeft Wouter veel ervaring met strategische content en commercie. Zo komt er nog meer kennis en ervaring in huis. “Een bedrijf neerzetten en/of laten groeien, dat laat mijn vlammetje branden. Ik duik weer in een cowboy tijd, weer terug naar de ondernemersmentaliteit, niet alleen voor Pure Minds, maar ook voor alle partners waarmee we samenwerken en dus samen groeien.” Aldus Wouter Mans. “Samen met Sonny knallen we Pure Minds naar het volgende niveau.”

Het in 2012 opgerichte Pure Minds Online Marketing heeft zich sinds zijn oprichting snel ontwikkeld tot een speler van formaat in de digitale marketing industrie. Het bedrijf heeft consistent succes behaald door op maat gemaakte marketing oplossingen te bieden aan klanten in diverse sectoren en deze inspanningen resulteren nu in opmerkelijke groei. Buiten het mede-eigenaarschap, staat er in januari 2024 een verhuizing op de planning.

Samen met dochteronderneming Sunny Side Up Videomarketing, verhuizen zij naar een eigen pand in Spekholzerheide, Kerkrade.

Over Pure minds

Pure Minds is hét online marketing bureau voor bedrijven met ambitie. We realiseren duurzaam economische groei en welvaart voor ondernemers dankzij top ondersteuning op marketing, strategie, creatie en uitvoering. Met het oog op een lange termijn samenwerking met ondernemingen zorgen we voor een data gedreven rendement maximalisatie.

Foto en Tekst: Pure Minds