Voetbalamateurs in Parkstad, programma 8/9, 11/12 november

De spanning stijgt. Mogelijk vallen de eerste prijzen. Sporting Heerlen, maar eerder Langeberg kunnen in theorie de eerste periode binnen slepen. Deze week zijn er ook inhaalduels, op woensdag en donderdag. Hieronder vind je het programma van clubs uit Parkstad. De wedstrijden beginnen, tenzij anders vermeld, zondag om 14.30 uur.

Derde divisie

Groene Ster-SteDoCo (Za. 18.00 u; Groene Ster verlangt naar hardnodige driepunter)

Eerste klasse F

Sportclub’25-EHC (do. 20.00 u; inhaalduel), Mierlo Hout-Chevremont (Chevremont wil uit dipje geraken), EHC-Volharding (sportieve uitdaging thuisclub ), Deurne-Sportclub’25 (lastige opgave voor ploeg Rob Pierik), BSV LimburigaRKSV Minor (thuisclub favoriet).

Tweede klasse F 

Vv Schaesberg-GSV’28 (Schaesberg wil terug naar koppositie), Sittard-Alfa Sport (Alfa Sport op zoek naar eerherstel) , Bekkerveld-Heer (moet kunnen voor Bekkerveld).

Derde klasse A 

KVC Oranje-LHC (LHC moet voor zege gaan), Weltania-vv Scharn (thuisclub kan richting middenmoot), vv Bunde-Sporting Heerlen (absolute topper in deze klasse), Heksenberg/NEC-sv Hulsberg (duel in onderste regionen); FC Hoensbroek-Leonidas W. (beide teams willen naar plek één).

Derde klasse B

FC Maasgouw-Spaubeek (do. 20.00 u; inhaalduel), Spaubeek-Merefeldia (koploper op bezoek in Spaubeek) , FC Geleen Zuid-vv Vaersrade (thuisclub in problemen), vv Baarlo-vv Schinveld (Schinveld op bezoek in het noorden)-.

Vierde klasse A

Rood Groen LVC’01-Daalhof (twee degradatiekandidaten) en Vijlen-Keer (Vijlen wil revanche na verlies bij Daalhof), Zwart Wit’19-RKVVM (thuisclub wispelturig).

Vierde klasse B (de derbyklasse van Parkstad)

Eikenderveld-De Leeuw (wo. 20.00 u; inhaalduel), UOW’02-RKHBS (beide teams presteren beneden verwachting), sv Simpeveld-FC Kerkrade West (leuke derby), sv Brunssum-Eikenderveld (ongetwijfeld doelpuntenrijk), Voerendaal-Abdissenbosch (Voerendaal in opwaartse lijn), Langeberg-vv Hellas (koploper Langeberg nog zonder puntenverlies; eerste periodetitel in zicht), FC  Landgraaf-De Leeuw (topper), WDZ-Sporting H.A.C. (gasten nog zonder overwinning).

Vierde klasse C

Amstenrade-FC RIA (twee middenmoters) en Sporting Sittard’13-Woander Forest (laagvlieger tegen middenmoter).

Vijfde klasse A

Kakertse Boys-Geertruidse Boys (thuisclub favoriet), RKTSV-Passart/VKC (kan RKTSV eerste zege en vervolg geven?), Wijnandia-Geulsche Boys, RKSVB-SNC’14 (lastige opdracht voor thuisclub) en Partij-Rimburg (ploegen zijn aan elkaar gewaagd).