Verrassing op jaarlijkse ouderavond van RKGV Fides   Cheque overhandiging door Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek

RKGV Heerlen

Zoals nagenoeg bekend organiseert RKGV Fides Heksenberg/Heerlen al vele jaren haar jaarlijkse ouderavond, welke avonden steeds een meer als gezellig samenzijn heeft tussen de leden van Fides en de ouders. Zo ook dit jaar 2023 en wel op 4 november jl.  Tijdens deze jaarlijkse ouderavond, gehouden in Sporthal in de Varenbeuk in Heerlen-Noord, werd de vereniging meer als blij verrast toen een vertegenwoordiging van Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek, middels haar voorzitter Guus Mengelers en bestuurslid mevr. Irene Engelen, op “bezoek” kwam.. Het werd geen alledaags “bezoek”. Integendeel zelfs, want hun “bezoek” omvatte een geweldige verrassing, Zij kwamen een cheque overhandigen waar alle Fides mensen nogal stil van werden. Op de cheque stond maar liefst een bedrag 2400,00 euro aangegeven.

RKGV Heerlen

Het is de bedoeling dat het geschonken bedrag door Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek besteedt zal gaan worden aan scholing van de leiding van RKGV Fides. Gediplomeerde leiding is immers van essentieel belang om de Fidesleden deskundig en veilig les te kunnen geven. De Fidesleiding vinden het belangrijk dat turnsters zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Dit doen zij met kleine groepjes met veel individuele aandacht van het Fidesteam van professionele en ervaren trainsters. RKGV Fides kan Stichting Wijkraad Heksenberg dan ook niet genoeg bedanken voor hun donatie, c.q. geweldig initiatief. Hun steun is voor Fides van onschatbare waarde om hun trainsters de gewenste opleidingen te laten volgen. Prachtig toch.

RKGV Fides (Flink In Doen En Streven) is opgericht op 7 mei 1957 en biedt sindsdien aan jonge mensen vanaf 3 jaar de gelegenheid om zich, onder deskundige leiding, te bekwamen in de turnsport. Twee uur per week bieden zij de mogelijkheid te werken aan een oefening op: de vloer, de lange mat, de balk en de brug ongelijk. Ook mini-trampoline springen, met of zonder toestel, behoort tot de vaste oefenstof. Interesse om ook deel uit te maken van RKGV Fides en beschikt over karakter en doorzettingsvermogen en tevens op een ontspannen en gezonde manier sport bedrijven?

RKGV Heerlen
Neem dan contact op met Fides via www.rkgvfides.nl of kom alvast een kijkje nemen in gymzaal op sportpark Pronsebroek Hei-Grindelweg 66b (voorheen oude gymzaal Bruinkoolweg Heksenberg) en wel op maandag en woensdag tussen 17.00-18.00 uur groep 3 t/m 5 jaar, 18.00-19.00 uur groep 5 t/m 9 jaar en
19.00-20.00 uur groep vanaf 10 jaar. Op dinsdag is er van 20.00-21.00 uur dames (aerobics) voor alle leeftijden.

Archieffoto oude gymzaal en overhandiging cheque in de Varenbeuk: RKGV Fides

Redactie ParkstadActueel: hfd/eind redacteur Callie Steijaert