WIN! Maak kans op tickets voor Tino Martin in de Rodahal.

Tino Martin

Op zaterdag 25 november treedt Tino Martin met zijn band op in de Rodahal in Kerkrade! Samen met de André Hazes Tribute band Gewoon André wordt het gegarandeerd een onvergetelijke avond. En leuk nieuws: wij mogen voor dit muzikale feest maar liefst 3×2 tickets weggeven!

Hoe doe je mee?

  • Like de post op Instagram of Facebook
  • Laat een reactie achter en tag degene met wie jij zou willen gaan

Op dinsdag 21 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

Ga voor meer informatie naar eventim.nl/tino-martin.

Tino Martin is niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziek van dit moment. Hij gooide hoge ogen in het populaire tv-programma ‘Beste Zangers’, waar hij met Davina Michelle ‘Voorbij’ zong. De levensliedzanger is inmiddels in het bezit van platina voor ‘Zij weet het’ en twee Edison Popprijzen, ook verkoopt hij avond aan avond de Ziggo Dome uit. Daarbij gaf hij in 2019 zijn grootste concert uit zijn carrière in het Olympisch stadion.

Foto en Tekst: Eventim.nl