Prima geslaagde proclamatie bij CV Carboon&Damesgarde de Boontjes in Heerlerheide , Geweldige onthaal voor nieuwe prins Roger 1 en jeugdprinses Zivania 1

C.V. Carboon

Jeugdprinses Zivania 1 en prins Roger 1

Zoals bij carnavalsvereniging Carboon Heerlerheide jaren traditie is houden zij, op de eerste zaterdag na de 11e van de 11e, haar prinsenproclamatie. Dit jaar 2023 dus op zaterdag 18 november jl. Uiteraard vond dit plaats in hun eigen narrentempel Café-Zaal d’r Bok, Bokstraat 53, 6413 AS, Heerlen. Het werd een prima geslaagde proclamatie in een meer als gezellige en feestelijke ambiance.

Uiteraard werd op gepaste manier afscheid genomen van Prins Cor 1e ( Vondenhoff ) en jeugdprins Justin 1e ( Vondenhoff ). Zij hebben als opa en kleinzoon een jaar lang de carnaval kar getrokken bij CV Carboon en tot aller instemming van eenieder die deze sympathieke vereniging een warm hart toedragen. 

Natuurlijk was het hoogtepunt van deze avond, rond de klok van 22.15 uur, de uitroeping van de nieuwe hoog lustigheden. Tot grote verrassing presenteerde zich voor het seizoen 2023-2024 prins Roger 1 en jeugdprinses Zivania 1 (wat een prachtige prinsesnaam ). 

Prins Roger 1

 

C.V. Carboon
Jeugdprinses Prinses Zavania 1

Tijdens deze gezellige proclamatieavond waren er optredens van zangduo Toujour. Zij brachten hun nieuwe schlager voor het seizoen 2023 -2024 ten gehore, begeleid door veel enthousiasme van de aanwezige grote schare carnavalisten. Eveneens gaven ook het van het LVK bekende duo Bjorn en Mieke acte de presente. Ook zij oogstte veel bijval. Zeker een vermelding gerechtvaardigd de muzikale inspanning gedaan door huis DJ Paul Heuts. Hij weet als geen ander het talrijke aanwezige carnavalspubliek te vermaken. Kortom, het was weer top vasteloavend bij C.V. Carboon&Damesgarde de Boontjes. 

Komende zondag 26 november zal CV Carboon&Damesgarde de Boontjes, vanaf 13.11 uur, receptie houden ter ere van de nieuwe hoog lustigheden. Tijdens deze receptie bestaat tevens de mogelijkheid om de altijd welbespraakte president Perino Marchetti te feliciteren met zijn 1×11 jaar jubileum als president van CV Carboon&Damesgarde de Boontjes.Tijdens deze receptie is er tevens nog een optreden van niemand minder als de al jaren bekende Dorpsgekke artiesten met recht een begrip in deze regio.
C.V. Carboon

Foto’s: C.V. Carboon

Redactie ParkstadActueel: tekst hfd/eind redacteur Callie Steijaert