Bestsellerauteur Thomas Olde Heuvelt komt naar Bibliotheek Kerkrade

Hub Bibliotheek kerkrade

Schrijver Thomas Olde Heuvelt

Op donderdag 7 december komt schrijver Thomas Olde Heuvelt naar HuB.Bibliotheek Kerkrade.  Thomas Olde Heuvelt is internationale bestsellerauteur van fantasy- en horrorromans en brak in 2016 door met HEX. We bespreken zijn nieuwste boek November en het horror en sciencefictiongenre in de Nederlandse literatuur. Na afloop is er een signeersessie.

Over Oldeheuvelt
In 2015 won hij als eerste Nederlandse auteur de prestigieuze Amerikaanse Hugo Award. Zijn boeken worden in meer dan vijfentwintig landen uitgegeven. “Briljant en volstrekt origineel,” tweette Stephen King over HEX. Ook het alom geprezen Echo, over een bezeten bergdorp in Zwitserland, verscheen recentelijk in de Verenigde Staten. De rechten voor zijn boek Orakel zijn wereldwijd verkocht. November won de prijs voor beste boekomslag van het jaar en Vrij Nederland beoordeelde het boek met vijf sterren. 

Praktische informatie
Het schrijversbezoek is op donderdag 7 december en begint om 19:00 uur. Een ticket kost €3,00 voor bieb-leden en €5 voor niet-leden. Tickets zijn te verkrijgen via www.bibliotheekkerkrade.nl. 

Foto: Nina Schollaardt
Tekst: Bibliotheek Kerkrade