Voetbalamateurs in Parkstad, programma 25/26 november

De eerste periode is afgesloten, de tweede gaat beginnen. Nieuwe kansen voor alle ploegen liggen in het verschiet. Komend weekend zijn er weer de nodige mooie wedstrijden geprogrammeerd. Het ziet er als volgt uit.

Derde divisie

Groene Ster-Barendrecht (za. 18.00 u; zware opgave voor Groene Ster)

Eerste klasse F

EHC-Valkenswaard (mooi affiche), SC Susteren-Chevremont (ploeg in mineur op bezoek bij koploper), SHH-Sportclub’25 (kansen voor Sportclub’25), BSV Limburiga-sv Someren (zespuntenduel), Deurne-RKSV Minor (middenmoters).

Tweede klasse F 

Vv Schaesberg-Bekkervel (kraker), Haslou-Alfa Sport (Alfa Sport tegen hekkensluiter).

Derde klasse A 

KVC Oranje-Sporting Heerlen (koploper in bezoek in Bleijerheide), Weltania-LHC (beide teams pakken laatste weken punten), vv Bunde-FC Gulpen, Heksenberg/NEC-RKHSV (wat doet wisselvallig Heksenberg/NEC?), SCG-sv Hulsberg (SCG in neerwaartse spiraal); FC Hoensbroek-Walram (duel der achtervolgers).

Derde klasse B

Spaubeek-SVH’39 en vv Schinveld-vv HEBES (Spaubeek en Schinveld kunnen afstand nemen van onderste plekken).

Vierde klasse A

RKMVC-Keer (ploegen in zwaar weer), Rood Groen LVC’01-SVME (bezoekers favorieet) en Vijlen-SC Jekerdal (koploper op bezoek in Vijlen), Zwart Wit’19-sv Geuldal (ploeg Roel Schröder ontvangt directe concurrent).

Vierde klasse B (de derbyklasse van Parkstad)

WDZ-De Leeuw (subtoppers), RKHBS-FC Kerkrade West (derby), FC Landgraaf-sv Brunssum (thuisclub moet winnen), Voerendaal-Eikenderveld (buren), sv Langeberg-sv Abdissenbosch (makkie voor koploper Langeberg?), UOW’02-Sporting H.A.C. (thuisclub favoriet), sv Simpelveld-vv Hellas (Simpelveld ontvangt degradant).

Vierde klasse C

Amstenrade-vvv Roosteren (Amstenrade kan inlopen op koploper), vv Zwentibold-Woander Forest (ploeg uit Merkelbeek op bezoek bij hekkensluiter).

Vijfde klasse A

DBSV-Passart/VKC), Kakertse Boys-Geulsche Boys, Wijnandia-RKSVB, Partij-RKASV, RKTSV-Rimburg.