Vrijdag 19 januari zal prinses Sanne (Hulshof) van D.G.de Geête Heerlerheide het stralende middelpunt zijn tijdens de ter hare ere te houden receptie

De Geete Heerlerheide

In herinnering naar zondag 12 november 2023. Voor Sanne Hulshof werd het een geweldige dag. Zij werd immers uitgeroepen, geinstalleerd en geproclameerd als de nieuwe prinses van Dames Garde De Geête van Heerlerheide. Zoals bekend is in het carnavalsseizoen van 11 november (traditioneel de “elfde van de elfde”) tot aan Aswoensdag de naam Heerlerheide vervangen door de benaming.Groeët Ghen Heij In afwachting van Sanne als nieuwe prinses heerste er in een kleurrijke narrentempel Corneliushuis een opperbeste gezellige sfeer. Duidelijk was het wachten op de nieuwe prinses. Hoewel vele namen in de narrentempel circuleerden bleef de juiste identiteit nog geheimzinnig. Zelfs de naam van Susanne Hulshof, als kandidaat prinses werd opvallend maar mondjesmaat gebezigd. Des te groter was de verrassing toen bleek dat Sanne Hulshof wel degelijk de nieuwe prinses van D.G. de Geête Overigens is nieuwe prinses Sanne Hulshof, getrouwd met Willem Hulshof (bekend op Heerlerheide van Klussenbedrijf Hulshof) en woonachtig aan de Schelsberg, de straat waar ook ex-prinses Wendy woont. Dus is er sprake van een prinsessenstraat.     

Na zondag 12 november brak vervolgens voor Sanne een heel drukke periode aan met hoogtepunten van aanwezigheid op de diverse prinsenproclamaties in en andere activiteiten. Komende vrijdag 19 januari wordt dan vanaf 19.11 uur, in narrentempel Corneliushuis, ter hare ere de traditionele receptie gehouden waar zij ongetwijfeld met stip het stralende middelpunt zal zijn. Dit zal dan ook een opsteker zijn voor de periode die rest tot aan de zogenaamde “Drie Dolle Dagen” met uiteraard op carnavalsmaandag 12 februari met haar charmante Dames Garde present te zijn in de optocht door de straten van Groeët Ghen Heij. Ook voor Sanne dus een bekroning voor haar prinses zijn om nooit te vergeten.                            

Flyer: D.G. De Geête

Redactie ParkstadActueel: tekst hfd/eind redacteur Callie Steijaert