SCHUNCK presenteert musical ‘JULIET, back for good’ in Parkstad Limburg Theater

SCHUNCK
SCHUNCK Muziek en Dans brengt JULIET, back for good in november naar het theater. De muziek- en dansschool zoekt lokaal talent voor deze feel good musical met een twist over het bekendste liefdesverhaal van Shakespeare.

Foto: Johan Horst


In november 2024 gaat SCHUNCK Muziek en Dans opnieuw het theater in met een grote productie. SCHUNCK brengt het bekendste liefdesverhaal ter wereld op de bühne, maar dan in een modern jasje: JULIET, back for good! Deze feel goodmusical is voor het hele gezin een feest der herkenning, vol bekende popnummers waar niemand bij stil kan blijven zitten. Op 24 en 25 februari vinden de audities plaats voor (aspirant)musicalsterren, zangers, dansers en muzikanten.

Romeo & Juliet 2.0
JULIET, back for good is een levendige en eigentijdse musical die een frisse draai geeft aan het klassieke verhaal van Shakespeare: Romeo & Juliet. In deze lokale theaterproductie redt een onverwachte bondgenoot Juliet van haar noodlottige einde. Ontwaakt in een nieuwe realiteit, begint ze aan een avontuurlijke reis van zelfontdekking met haar bestie aan haar zijde.
In deze musical met sensationele choreografieën op de klanken van opzwepende hits van de popsterren van nu, zoals Anouk en Adele, en gouwe ouwe artiesten als George Michael en Cindy Lauper, viert Juliet de liefde, vriendschap en de kracht om haar eigen weg te vinden in een wereld vol mogelijkheden.

Foto: Johan Horst
Zoektocht naar talent
SCHUNCK maakt van theaterdromen werkelijkheid! Op 24 en 25 februari vinden de audities plaats voor rollen, ensemble en orkest in deze grote SCHUNCK-theaterproductie in het Parkstad Theater Limburg in Heerlen. Voor deze musical is SCHUNCK op zoek naar (aspirant)musicalsterren, zangers, dansers en muzikanten.
Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de audities, die de vorm van een werksessie hebben. Dat betekent dat iedereen gezamenlijk auditeert. Tijdens deze werksessies wordt door de coaches gekeken wie eventueel een rol kan vervullen in deze theaterproductie.
Foto en Tekst: SCHUNCK