Prins Kay l en “Verein” apetrots met automobiel Mazda CX 60 Prinsmobiel beschikbaar gesteld door auto Mengelers vestiging Heerlen

Autobedrijf Mengelers Heerlen

Voor prins Kay l (Corvers) en D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein uit de Heerlense wijk Sjpasseberg/Heksenberg was het afgelopen zaterdagmorgen 20 januari, na de geweldig verlopen prinsenproclamatie op zaterdag 13 januari jl., wederom een te beleven hoogtepunt. Het betrof de officiële beschikbaarstelling van een, als prinsmobiel te gebruiken zijnde Mazda CX 60, in de vestiging Heerlen van Mengelers Mazda MG gelegen aan de Breukerweg 174 (tel: 045-5218811). Zoals bekend is Mengelers Automotive Limburg een (h)echt familiebedrijf die al meer dan 50 jaar een vertrouwd Automotive adres in Limburg is. Sinds 1 januari 2023 zijn zij ook de officiële Mazda dealer in de regio’s Heerlen en Sittard. Zoals bij hun de modellen het Japanse vakmanschap en absolute betrouwbaarheid centraal staat, staan bij hun medewerkers het Mengelers warm welkom gevoel’ en persoonlijke aandacht centraal.

Autobedrijf Mengelers Heerlen

Nu is natuurlijk ook de terechte vraagstelling hoe deze beschikbaarstelling van deze geste tot stand is gekomen. Welnu het bleek dat Ralf Braeken (secretaris van D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein) ook al enige tijd in dienst is bij Heerlense Mengelers vestiging.                                                                                                                                   Nu was het natuurlijk niet zo verwonderlijk dat Ralf Braeken een vrijblijvend balletje ging opgooien bij zijn meerdere of er misschien een mogelijkheid was om de beschikking te krijgen over een prinsmobiel ten behoeve van de drukke verplaatsingen voor de prins 2024 van de “Verein”.               


Zijn vraagstelling werd beloond en werd hem aangegeven dat de prins van Sjpasseberg de beschikking kreeg over een Mazda CX 60. De blijdschap en dank bij Ralf en de “Verein” was uiteraard heel groot. Vervolgens was het de opdracht en taak voor Van Den Boogaard  Reclame Heerlen om de Mazda CX 60 prinsmobiel te voorzien van de kleurrijke prinselijke foto van Kay l en de bestikkering van sponsoren en andere van toepassing zijnde aanduidingen. Het resultaat mag er dan ook zijn, want het is een prachtig uitziende prinsmobiel geworden (zie foto).

Autobedrijf Mengelers Heerlen

De beschikbaarstelling van de prinsmobiel ging natuurlijk in de vestiging Heerlen gepaard met een feestelijk tintje. Natuurlijk was prins Kay l met een grote delegatie van D’r Heksenbergse Vasteloavends Verein en o.l.v. president Wiel Nuij present. Namens de Mengelers Mazda MG waren hierbij aanwezig Brain Italiaander (algemeen directeur), Ron Geurts (operationeel directeur) en verkoopleider Jerome Luja. President Wiel Nuij stak met lovende woorden de grote dank van prins Kay l en de “Verein” niet onder stoelen of banken. Integendeel zelfs. Uiteraard ging dit door de “Verein” gepaard met bloemen, champagne en smakelijke strikken en nonnevotten als blijk van grote waardering, evenals aansluitend opbeurende woorden van de Mengelers directie betreffende het gebruik van de prinsmobiel.

Autobedrijf Mengelers Heerlen

Vervolgens overhandigde Ron Geurts, operationele directeur, bij de buiten staande prinsmobiel de sleutels aan een tot aan zijn oren glunderende prins Kay l. Vol apetrots, nam hij met zijn toekijkende  “Verein” plaats achter het stuur, voor hem dus een geweldig mooi moment. De komende weken zal prins Kay l deze prinsmobiel besturen naar alle activiteiten die hij en de “Verein” nog zullen bezoeken. 

Redactie ParkstadActueel: tekst en foto’s hfd/eind redacteur Callie Steijaert