Service Gilde Landgraaf

Beeldjes maken van o.a. ijzerdraad

Op 22 februari 2024 aanstaande kunt u deelnemen aan de uitdagende cursus ‘Beeldjes creëren ‘

We spreken hier terecht over creëren, want als u in deze cursus aan de slag gaat, dan zult u op termijn in staat zijn mooie beeldjes te maken.

Onder leiding van docent Harry Pantus werkt u gedurende 10 cursusochtenden met ijzerdraad, gipsverband en verf en zult u uiteindelijk versteld staan van het resultaat.

De lestijden zijn telkens van 9.00 tot 11.00 uur in een van de lokalen van het Burgerhoes. Bijdrage in de kosten voor 10 lessen is slechts 45, €

Er kunnen vijf à zes cursisten starten met deze cursus en u kunt zich aanmelden via gildelandgraaf@gmail.com of via het formulier op de website: www.gildelandgraaf.nl

Dialect van de Mijnstreek

Vanaf donderdag 22 februari van 10.00 tot 11.30 uur start Ed Gubbels met een introductiecursus Mijnstreek dialect, die in de loop van de cursus zal worden toegespitst op het dialect van Landgraaf.

Na vijf cursusdagen wordt in onderling overleg besloten of er nog meerdere cursusdagen volgen en zal de inhoud van de cursus worden bepaald. De lessen vinden ook plaats in Het Burgerhoes van de gemeente Landgraaf. Hier geldt een bijdrage in de kosten van maar €22,50 voor de eerste vijf lessen. Aanmelden kan op dezelfde manier als boven vermeld.

Foto en Tekst: Service Gilde Landgraaf