Laat je informeren over het groene onderwijs van Yuverta Heerlen

Yuverta Heerlen

Yuverta Heerlen – school voor vmbo en mbo – houdt in de maand februari op verschillende momenten kennismakingsactiviteiten voor leerlingen en studenten die een vmbo- of mbo-opleiding willen gaan volgen.

Yuverta Heerlen is een kleinschalige en persoonlijke school waar theorielessen worden afgewisseld met praktijkonderwijs. De kennismakingsactiviteiten bieden de perfecte mogelijkheid om te ontdekken of Yuverta Heerlen een match is.

vmbo

Woensdag 7 februari is een informatieavond voor ouders/verzorgers. Een middelbare school kiezen voor je kind is niet gemakkelijk. Daarbij wil je je als ouder graag goed oriënteren. Op woensdag 28 februari organiseert de school een doe-middag voor zevende- en achtstegroepers. Tijdens verschillende workshops maken de leerlingen kennis met de vakken die ze krijgen op de middelbare school. Een leuke manier om het praktische onderwijs van Yuverta te ontdekken. Aanmelden voor een van deze vmbo-activiteiten kan via yuverta.nl/vmboheerlen.

mbo

Donderdag 1 februari is open avond bij het mbo van de school. Tussen 17.00 en 20.00 uur kunnen toekomstige studenten ontdekken welke mbo-opleidingen Yuverta Heerlen aanbiedt. Docenten en studenten staan klaar om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Aanmelden voor de open avond kan via yuverta.nl/mboheerlen.

Foto en Tekst: Yuverta Heerlen