C.V. De Beeren uit de Heerlense wijk Beersdal te gast in de studio TVEllef in Linne     Promotionele impact bij in de studio van grote toegevoegde waarde

C.V. De Beeren

Zoals bekend is TVEllef, als zijnde een commerciele TV-zender gevestigd in de midden Limburgse plaats Linne. Deze genoemde zeer populaire zender richt zich dan ook op de gehele provincie Limburg. Hun dagelijkse programma’s zijn dan ook te zien via Ziggo kanaal 48 en via livestream. Vooral op muzikaal niveau is TVEllef bij vele muziekliefhebbers zeer geliefd met aandacht voor programma’s zoals o.a.Trekzak, Duitse schlagers en Oostenrijkse stamtisch, maar ook andere nieuwsprogramma’s etc. Kortom, een volwaardige regionale zender in Limburg.

C.V. De Beeren

In deze periode presenteert TVEllef, tot aan de Vastelaovend, elke week een nieuwe aflevering van het Vastelaoves Kaffee. De opnames vinden steeds plaats op zondagochtend, en deze worden elke woensdagsavond uitgezonden op TVEllef. Te gast zijn dan tal van bonte gasten uit de vastelaoveswereld, met name carnavalsverenigingen die hun nieuwe voorgangers (c.q. prinsen, prinsessen en prinsenparen) presenteren. Uit heel de provincie maken carnavalisten dan ook gebruik van deze promotionele mogelijkheid. De presentatie in de studio is in handen van Wim, Ton en Bianca.

Voor C.V. De Beeren was het dan ook een grote eer dat zij onlangs te gast mochten zijn in de studio van TVEllef in Linne met betrekking tot het programma Vasteloaves Kaffee. O.l.v president Wiel Laurens trok het Beerengezelschap met prinses Cheyenne 1e en jeugdprins Angelo 1e in opperbeste  stemming naar Linne. Voor De Beeren toch een promotionele impact in de studio van grote toegevoegd waarde. De ontvangst was dan ook was dan ook als hartelijk te omschrijven. Toen De Beeren aan de beurt van de presentatie was liet woordelijk gezien president Wiel Laurens er geen gras over groeien. Hij gaf perfecte uitleg over het ontstaan van De Beeren, nu dus al 66 jaar geleden. Ook gaf hij een opsomming van de jubileumfestiviteiten in het kader van hun 6 x 11 jarig bestaan. Dit alles onder het motto van de Beersdal,voor de Beersdal.en de wijk.       

C.V. De Beeren                                                                                         

De promotiemissie van De Beeren was dan ook als geslaagd te omschrijven. Dit ging ook nog eens gepaard met overhandiging van een echte fles Beerenlikeur voor het presentatieteam. Prinses Cheyenne en jeugdprins Angelo ontvingen ook een kleurrijke apart zijnde onderscheiding. Voor de Beeren was het een geweldig dankbare ervaring dit verblijf in Linne.

Foto’s: C.V. De Beeren

Redactie ParkstadActueel: tekst hfd/eindredacteur Callie Steijaert