MAUD ROUCHEN UITGEROEPEN TOT PRINSES VAN LHC EYGELSHOVEN

LHC

Maud Rouchen is ca. 10 jaar geleden begonnen met voetbal nadat ze eerst gehockeyd heeft. Kleine bal ingeruild voor een grote bal. Kan ook niet anders als je uit een voetbalgezin komt. Dr pap voetbalt bij de veteranen en haar broer bij LHC 1. Ze is begonnen bij de jeugd in een meisjesteam onder leiding van o.a. Ron Rouschen. Maud voetbalt nu bij dames 2 nog steeds onder leiding van Ron Rouschen . In de derde helft zijn ze zeker winnaars maar tijdens de 1e en 2e helft zou het ook eens leuk zijn als ze n’s wonnen…..

Maud houdt van naar feestjes gaan en van feestjes maken. Ze houdt van reizen en op vakantie gaan en nieuwe mensen leren kennen. Ze gaat graag naar festivals. Liefst hardstyle, hardcore en een beetje techno. Skiën vindt ze ook heerlijk om te doen.
Carnaval is haar met de paplepel ingegeven. Alhoewel toen Maud jonger was ook regelmatig gekozen werd voor de wintersport met Carnaval maar naarmate de jeugd in huize Rouschen ouder werd was wintersport tijdens Carnaval ondenkbaar. Toen werd er eerst carnaval gevierd en daarna pas op wintersport.
Maud heeft een half jaar in Curacao gewoond voor haar studie. Zij heeft hier gewerkt met kansarme jongeren maar daarnaast ook genoten van alles wat het eiland te bieden heeft. Lees zon, zee, strand en feesten heel veel feesten. Ook heeft zij twee zomers gewerkt in Mallorca in feestcafé de Babbelaar in El Arenal. Hier werkte zij achter de bar maar was ook regelmatig voor, op, onder en naast de bar te vinden en ging naar bed als de zon alweer aan de hemel stond. Ze maakte er in ieder geval een feestje van met de gasten. Regelmatig ontving ze ook gasten uit Eygelshoven. Door haar buitenland avonturen kent ze heel veel mensen in het hele land. Ze reist dan ook regelmatig door Nederland om iedereen op te zoeken en feestjes te bezoeken. Echter de laatste tijd is ze vooral veel in het Brabantse land te vinden. Schijnt dat daar hele leuke mannen te vinden zijn.
Behalve de beauty heeft ze ook de brains want op 20 jarige leeftijd had ze haar HBO diploma pedagogiek op zak. Maud is afgestudeerd pedagoge en werkt momenteel bij Impuls in Kerkrade. Zij begeleidt jongeren met een problematiek of een rugzakje. Hier werkt ze in diverse disciplines. Ze werkt op een basisschool als pedagoge, ze komt heel veel bij de mensen thuis als jeugd en gezinswerker en daarnaast is ze MDT coach hier begeleidt ze jongeren met een rugzakje bij het vinden van een baan. Jeugd en gezinswerk vindt ze het leukste. Ze heeft passie voor haar vak maar vooral voor de kinderen waarmee ze werkt.

Maud heeft voor haarzelf een belangrijk motto en dat is “live your dream”. Dit motto draagt ze altijd bij haar om haar eraan te herinneren als tattoo en zij jaagt haar dromen dan ook zoveel mogelijk achterna. En deze uitroeping is natuurlijk ook een droom.

Foto en Tekst: Peter Trompetter Fotografie