Zaterdag 3 februari organiseerde Vasteloavendsverain ’t Wild Dörp de jaarlijkse carnavalsavond van Musica Limburg en spaarvereniging ’t Wild Dörp.

Het verenigingslokaal Oad Haander was wederom tot de nok gevuld met carnavalistische bezoekers.
Peter Trompetter Fotografie
Er vond een zeer amusementsvol programma plaats met optredens van o.a.: D, r Reenboagkloeb, Frans Theunisz, los mar Joa, Danny Pouwels en Marjolein Heijltjes. Hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld de proclamatie van de nieuwe prins of prinses van ’t Wild Dörp. Het was Margo Paffen die uiteindelijk als 40ste hooglustigheid tevoorschijn kwam. De nieuwe hooglustigheid is 58 jaar oud, samenwonend met Roger Weckseler. De prinselijke residentie is gelegen aan de Heyendallaan 60 in de Abdij van Rolduc. In het dagelijks leven is Margo fulltime huisvrouw. Als lid van spaarvereniging ’t Wild Dörp is zij geproclameerd tot carnavalsprinses van Vasteloavendsverain ’t Wild Dörp en zal zij als Margo I de scepter zwaaien over het Haanraadse narrenvolk. D’r Kirchröatsjer Vasteloavendsverain met stadsprins Boris l en Karnavalsvereniging De Burgerlust uit Eygelshoven met hun prins Dylan l waren zaterdag in Haanrade aanwezig om de nieuwbakken prinses te feliciteren met haar proclamatie. Eveneens waren diverse bevriende verenigingen op deze avond aanwezig. Zoals, vasteloavendsverain van VV Haanrade met prins Liam l en voetbalvereniging LHC met prinses Maud l. Vandaag (4 februari) zal vanaf 14:30 uur d’r prinsenempfank plaatsvinden in café Oad Haander, Meuserstraat 38 waarbij iedereen in de gelegeheid wordt gesteld om de nieuwe prinses te feliciteren en met haar aan te stoten en het glas te heffen op de aanstaande carnavalsdagen.