sterren gala

Stralen zonder beperking
Supertrots zijn we. Onlangs zijn we gestart met de oefenavonden voor de tweede editie van het Stralende Sterren Gala. Dit jaar treden naast Celien, Jolein, Samantha en Sigi (bekend van de eerste editie), ook Bennie, Cynthia, Eric, Indra, Katja, Levi, Mariska, Pascale,

Dansgroep PHDES, Sabrina, Sannie en Ruben op in Cultuurhuis Heerlen op 20 en 21 april.

Het is uniek voor onze regio, een gala, waarbij mensen met een (verstandelijke) beperking hun talent laten zien. Een gala dat plaatsvindt buiten de wereld die zij gewend zijn, waarbij inclusie de grootste drijfveer is. Helaas krijgen mensen met een beperking er vaak mee te maken, dat er in het dagelijkse leven vooral wordt ingezoomd op hun beperking. Tijdens het Stralende Sterren Gala laten we zien dat talent onbeperkt is. Daarnaast heerst in deze kwetsbare groep mensen eenzaamheid en bieden we het met gala graag wat licht en plezier.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Elke maandagavond oefenen we gezamenlijk in de studio van de Heerlense band Company4U, die ook dit jaar de begeleidindgsband van de artiesten is. De presentatie wordt wederom gedaan door Kasper en Raymond Clement.

Het Stralende Sterren Gala vindt plaats op zaterdagavond 20 april om 20.00 uur en op zondag- middag 21 april om 14.30 uur in Cultuurhuis Heerlen. De ticketverkoop is inmiddels gestart.

Bekijk hier het stralende filmpje!

Bron: Stralende sterren gala 2024