Kingsperience met Dany Pauwels en John Tana

Op vrijdag 26 april en zaterdag 27 april 2024 worden Koningsnacht- & dag weer gevierd in Heerlen centrum. Tijdens de alweer 6de editie van KingsXperience worden er diverse gezellige activiteiten georganiseerd en wordt er op Koningsnacht een aantrekkelijk muziekprogramma aangeboden in de cafe’s en op Koningsdag op het Pancratiusplein.

Tijdens Koningsnacht organiseren de horecagelegenheden aan het Pancratiusplein diverse evenementen, zo staat feestband VAUD in Cafe Bracke en is Calvin Horsch te gast tijdens de Vrienden van Oranje met Wim Frijns bij De Vrienden. Remember Femina staat bij Pelt op het programma, terwijl bij de buren van Cafe D’r Klinge Matti Boegatti ervoor zorgt dat niemand stil hoeft te staan.
Het programma word compleet gemaakt met de verschillende DJ’s in Nr7even, Kromme Toeter, Bolero en Café de Pancraat. Kortom, tijdens Koningsnacht is er voor iedereen wat te doen!

Koningsdag

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, worden er diverse activiteiten voor jong en oud aangeboden. Vanaf 10:00 uur kan men terecht op Pancratiusplein Noord voor de traditionele vrijmarkt voor kinderen en volwassenen (kosteloos inschrijven hiervoor kan via vrijmarkt@remcom.nu) . Vanaf 10:00 uur worden op het Pancratiusplein kinderactiviteiten geplaatst waaronder verschillende springkussens en spellen. Daarnaast kun je je laten schminken, of een glittertattoo’s halen. Tijdens het middagprogramma, dat start vanaf 12:00 uur, betreden onder andere Jay Dance Vision en SCHUNCK Academie het podium.

Vanaf 17:00 uur gaat het programma over in het avondprogramma. De avond wordt weer op gepaste wijze ingeluid door Danny Pauwels. Daarna zorgt Guus Niessing ervoor dat er uit volle borst kan worden meegezongen. Niemand minder dan John Tana zal ervoor zorgen dat het plein op z’n kop staat. Tussendoor zal DJ Wim Frijns ervoor zorgen dat niemand stil staat op het Pancratiusplein en de voetjes van de vloer gaan

Koningsdag

Na zonsondergang loopt het evenement ten einde en kan men wederom terecht in de omliggende horecagelegenheden aan het Pancratiusplein.

Bron: Remcom
Foto: Heerlen Mijn Stad