De Weekendclub brengt videoclip uit voor ‘Pa-Pa- Parkstad’

Feestact De Weekendclub uit Heerlen geeft vandaag een vervolg aan het succes van hun hit ‘Pa-Pa-Parkstad’. Een maand na de lancering brengen Colin Vos en Duncan Vrösch vandaag de bijbehorende videoclip uit. In totaal wist De Weekendclub bij elkaar al ruim 400.000 views en streams te behalen met hun versie van de Songfestival inzending voor Nederland, Europapa.

‘We zijn enorm trots dat ‘Pa-Pa-Parkstad’ zoveel mensen heeft mogen bereiken in slechts één maand tijd. De streams blijven nog steeds stijgen en dus is het nu een mooi moment om de videoclip bij de hit uit te brengen’, aldus Colin en Duncan. In de clip zijn beelden te zien van de regio die horen bij de songtekst van de track. Fans werd opgeroepen om te hakken in de clip en ook personen die genoemd zijn in de track zijn te zien, zoals Wim Frijns.

‘Het Limburgs volkslied kunnen we niet vervangen, maar met ‘Pa-Pa-Parkstad’ brengen we graag het Volkslied voor de regio Parkstad’, grappen Vos en Vrösch.

Feestact De Weekendclub is deze zomer te zien in de hele regio en ver daarbuiten met onder andere optredens op Pinkpop, maar ook op de Tilburgse Kermis. De hele agenda staat op weekendclub.nl


De Weekendclub is dé feestact van Zuid-Limburg. De Weekendclub draait enkel dansbare, herkenbare en meezingbare muziek. De feestact – vol meezingers en meedansers – is een garantie voor de handjes in de lucht en het dak eraf.

Meer info: weekendclub.nl

Bron: Weekendclub