Op Koningsdag 27 april ging het seizoen voor Showband Corio van start met een korte rondgang door Mariarade te Hoensbroek.
De jongste leden, Corio Kids liepen mee met het grote korps. Kids vanaf 6 jaar die iedere woensdag namiddag (behalve tijdens vakanties) oefenen en gratis muziekles krijgen op diverse instrumenten. Er was veel geoefend op marcheren en dat was te zien. Trots liepen ze tijdens de optocht achter het grote korps en het laatste stuk zelfs tussen het grote korps. Na afloop werden de hi5’s en complimentjes verdiend uitgedeeld aan de CorioKids.

Het grote Korps begint aan een seizoen met een volle kalender. In de planning staan diverse optredens in binnen en buitenland, met een van de hoogte punten de première van de nieuwe show te Hamond (Belgie) en deelname aan de taptoe te Roermond.

Showband Corio is altijd op zoek naar muzikanten, speel je een instrument of wil je dat leren kom gerust eens langs op een van de repetities in ons verenigingslokaal Odeon te Hoensbroek. Ook onze jeugd CorioKids kan nog nieuwe leden gebruiken.
Meer weten over CorioKids? bezoek onze website https://www.showbandcorio.com/corio-kids/ 

Meer weten over Showband Corio ?

Website https://www.showbandcorio.com/