Foto"Theater Landgraaf

Het theaterseizoen van Theater Landgraaf wordt elk cursusjaar afgesloten met eindvoorstellingen door de diverse lesgroepen van Theaterschool Landgraaf.

Omdat het geweldig is om op een podium te staan en applaus te krijgen, maar ook om te laten zien wat de cursisten het afgelopen seizoen geleerd hebben.

Parkstad
Foto: Theater Landgraaf

Zaterdag 1 juni én zondag 2 juni treden groep 2 en groep 3A op:

De Kinder-Theater-Groep 2 bestaat uit kinderen in de leeftijd van 8 t/m 10 jaar. Zij spelen de voorstelling ‘Pie-Pa-Poe-Piraten’ en je raad het al: die voorstelling gaat natuurlijk over piraten. De bemanning van het piratenschip ‘de schrik van de Zeven Zeeën’ is een zootje ongeregeld. De piraten zijn liever lui dan moe. Dat kan natuurlijk niet: Kapitein Haak besluit zijn (luie) bemanning eens een lesje leren.

De Tiener-Theater-Groep 3A (10 t/m 12 jaar) wilde graag een voorstelling maken waarin ook gezongen en gedanst werd:
Zij brengen de mini musical ‘de Tovenaar van Oz’. Over het meisje Dorothy dat door een wervelwind in het land van Oz terecht komt. Ze ontmoet daar een vogelverschrikker, een blikken man en een laffe leeuw. Samen met hen gaat ze op zoek naar de machtige tovenares van Oz, die haar misschien terug kan toveren naar huis.

Laat je verrassen door het enthousiasme en speelplezier van beide groepen!

Voor meer info of tickets: www.theaterlandgraaf.nl

Aanvang zaterdag: 19.00 uur/ aanvang zondag: 14.30 uur

Entree: € 5,-

Leeftijd: vanaf 6 jaar