De laatste competitieronde staat voor de deur. De spanning bereikt op diverse velden een kookpunt. Degradatie, promotie of nacompetitie, dat is voor heel wat teams nog de vraag.

Het programma voor komend weekend volgt hierna, deze keer inclusief de duels bij de vrouwen. Tenzij anders vermeld beginnen de duels bij de mannen zondag om 14.30 uur.

Derde divisie

Groene Ster-Gemert (Groene Ster wil op goede manier afscheid nemen van derde divisie)

Eerste klasse F

Volharding-Chevremont (Chevremont moet winnen om zeker te zijn van klassenbehoud), RKSV Minor-De Ster (Minor moet scoren en hopen op puntverlies Chevremont), BSV Limburgia-Mierlo Hout (om des keizers baard).

Tweede klasse F

Bekkerveld-Haslou (kampioen tegen degradant), vv SchaesbergCaesar (bezoekers in voorbereiding op nacompetitie), Alfa Sport-Geusselt Spirt (beide ploegen hebben punten nodig om met zekerheid gevrijwaard te zijn van nacompeitie).

Derde klasse A

Heksenberg-NEC-KVC Oranje (KVC Oranje heeft nog minimaal één punt nodig), FC Gulpen-Weltania (bij verlies Walram en winst Weltania gaat ploeg Sid Plum nacompetitie in), Sporting Heerlen-LHC (kampioen tegen hekkensluiter), RKHSV-FC Hoensbroek (Hoensbroek wilde derde periode pakken).

Derde klasse B

Merefeldia-Schinveld (Schinveld heeft driepunter nodig bij kampioen en moet hopen op verlies FC Maasgouw), FC Maasgouw-Vaesrade (Vaesrade kan burenhulp verlenen aan Schinveld), Spaubeek-FC Geleen-Zuid (derby, waarbij bezoekers degradatie nog enkel theoretisch kunnen ontlopen).

Vierde klasse A

Vijlen-Willem I (Vijlen pakt bij winst derde periodetitel en aast op nacompetitie), Rood Groen lVC’01-RKMVC (geen belangen meer op het spel), (historische derby, Daalhof- sv Geuldal, SVME-Zwart Wit’19 (ploeg uit Eys moet waken voor directe degradatie).

Vierde klasse B (de derbyklasse van Parkstad)

Sv Abdissenbosch-vv Hellas (bezoekers hopen op verliespunten sv Brunssum en moet zelf minimaal één punt pakken), sv Brunssum-UOW’02 (sv Brunssum staat maar één puntje voor op vv Hellas en moet tegen deelnemer aan nacompetitie), De Leeuw-RKHBS en FC Landgraaf-sv Langeberg (thuisclubs bereiden zich voor op toetje dat nacompetitie heet), Sporting H.A.C.-FC Kerkrade West (derby voor de sportieve eer), sv Eikenderveld-sv Simpelveld (beide teams veilig), FC Landgraaf-Voerendaal-WDZ (geen belangen op het spel).

Vierde klasse C

Sporting Sittard’13-vv Amstenrade (bezoekers zouden Woander Forest helpende hand kunnen toesteken), Woander Forest-Urmondia (Woander Forest heeft nog minimale kans in derde periode; Amstenrade moet dan minimaal één punt pakken bij Sporting en kampioen RKUVC moet winnen van FC RIA).

Vijfde klasse A

SNC’14-RKTSV, Wijnandia-Partij (nog één puntje en Wijnandia speelt nacompetitie), RKSVB-Berg’28, Geertruidse Boys-Passart/VKC, RKASV-Rimburg.