DENZEL REULEAUX NIEUWE TEAMMANAGER RODA JC

Roda JC Kerkrade heeft Denzel Reuleaux aangesteld als nieuwe teammanager. De 27-jarige Limburger start op 1 juni in zijn nieuwe functie. Hij neemt de functie over van Rein van Duijnhoven. Reuleaux is sinds medio 2022 in dienst bij de club. In die periode bekleedde hij verschillende functies. Hij begon als communicatie en merchandise medewerker, hierna werd hij verantwoordelijk voor de perszaken en communicatie van Gezond in Mijn Streek. Per 1 juni zal hij starten in zijn nieuwe rol. Reuleaux zal in deze rol ook verantwoordelijk blijven voor de perszaken. Denzel kijkt zelf enorm uit naar zijn nieuwe functie: “Al van jongs af aan kom ik als supporter in het Parkstad Limburg Stadion. Ik ben dan ook erg trots dat ik vanaf komend seizoen deze functie mag bekleden en op deze manier mijn bijdrage kan leveren aan Roda JC. Ik ben de club ook dankbaar voor het vertrouwen en de doorgroeimogelijkheden die mij geboden zijn.” Rob Servais: “We hebben Denzel aangesteld, omdat hij de club kent en vanuit zijn vorige functies weet wat de rol van teammanager behelsd.”