Chevremont heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden.

Fides Bouw & advies en Dutch beveiliging nemen vanaf komend seizoen samen het hoofdsponorschap voor hun rekening. Beide bedrijven zullen de komende twee seizoenen op het shirt van vv Chevremont staan. Henk Krutzen en Ric Peters zijn voorwaar geen onbekenden want we mogen al jaren en op velerlei vlakken op hun steun rekenen.

Kep Blaauw & Zn Grond- en Sloopwerken B.V.

Trots zijn we ook dat Kep Blaauw en diens zoon Danny toegezegd hebben het hoofdsponsorschap van onze jeugdafdeling van voornoemde sponsoren over te zullen gaan nemen. De komende jaren zal de naam van dit, in onze contreien welbekende en gerespecteerde bedrijf, op de shirts van onze kids prijken.

My35 Kerkrade

De samenwerking met sportstudio My 35′ is bovendien verder uitgebreid. Het logo van de sportschool van de dames Kloek & Snellen zal vanaf komend seizoen niet alleen op de trainingsshirts maar vanaf nu ook op de wedstrijdshirts van ons Vlaggenschip te zien zijn

Jumbo Kerkrade
Na de jarenlange zeer prettige & succesvolle samenwerking met hoofdsponsor Jumbo Kerkrade, heeft de heer Huirne te kennen gegeven de club op een andere wijze te willen blijven steunen. Men wil het oogmerk voor de komende jaren meer bij de jeugd leggen en daar een structurele bijdrage blijven leveren.

Verlenging

Zoals eerder aangegeven zal ook Jumbo Kerkrade de club blijven steunen, maar wil dit vooral doen door de jeugd een helpende hand toe te steken. Wij danken Jumbo voor de zeer gewaardeerde samenwerking als hoofdsponsor en zijn blij ook in de toekomst samen te mogen werken!

Naast voornoemde, veelal gewijzigde en of hernieuwde samenwerkingen, willen wij ook zeker niet onvermeld laten dat we de overeenkomsten met New York pizza, Euro Steenhandel B.V. & Laeven Infra mochten verlengen.

Al met al een prachtig rijtje mooie bedrijven die hun naam graag aan onze club verbinden en daar zijn we zeer trots op en zeggen namens geheel Olympia; dankjewel!!

Bron:ย ๐Ÿ“ธ Peter Trompetter