Op dinsdag 25 juni organiseert Service Gilde Landgraaf weer een themawandeling. Het thema is ditmaal ‘Abdissenbosch en de nieuwe bestemming van de kerk’.

De gidsen May en Pierre vertellen over de vroege en latere geschiedenis van deze Landgraafse wijk. In het bijzonder vertelt gids Jan Crutzen over de geschiedenis van de kerk van Abdissenbosch en het proces tot realisatie van woningen in de kerk. Zeer waarschijnlijk kunnen de wandelaars ook een blik werpen op het nieuwe interieur van de kerk, waar kenmerkende elementen uit het verleden een nieuw leven hebben gekregen.

De wandeling start om 09.00 uur bij het gemeenschapshuis ‘de Residentie’ bij de kruising van Gravenweg en Abdissenlaan. Tijdige aanmelding bij het Gilde via email (gildelandgraaf@gmail.com) of telefonisch tijdens kantooruren op maandag t/m woensdag van 09.30 tot 12.00 uur (045-5695680) is aan te raden i.v.m. de beperkte deelname. Deelname is kosteloos, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Ook in slechte weersomstandigheden, stortregen uitgezonderd, gaat de wandeling door.

Gilde Landgraaf wenst u veel wandelplezier toe.