Showband Corio met zwaar geschut naar Euregio Parade in Kerkrade.

Op zondag 30 juni vindt in Kerkrade de Euregio Parade plaats. Een muzikaal spektakel waar 40 muziekverenigingen uit Nederland en België aan deelnemen. Showband Corio zal niet enkel met het grote korps aanwezig zijn maar ook Corio Kids en Corio Slag zullen present zijn en hun beste beentje voorzetten.

Na het succes met de nieuwe show in Hamont en taptoe Roermond zal Showband Corio deelnemen aan de parade die door het centrum van Kerkrade naar de markt zal trekken. De Corio Kids zullen met het grote korps meelopen. Corio Kids zijn kinderen vanaf 6 jaar die bij Showband Corio met veel plezier een muziek en exercitie opleiding volgen.

Ook Corio Slag (slagwerkgroep voor mensen met een lichte verstandelijke beperking) zal samen met slagwerk groep Drumbeatz uit Tegelen meelopen in de parade en daarnaast ook nog een optreden verzorgen. Muziek maken is voor iedereen en kan ook iedereen, dat bewijzen Corio Slag en Drumbeatz keer op keer. Het plezier straalt er bij ieder optreden vanaf.

 

Enthousiast geworden en wilt u ook deel uit maken van de Corio familie?
Showband Corio kan nog steeds nieuwe muzikanten gebruiken. We zoeken nog versterking in onze trompet, euphonium en trombone sectie. De opleiding gebeurd in eigen huis. Voor meer informatie bezoek onze website of neem contact op met een van de bestuursleden.